Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 3 de novembre del 2016

PDI

PDI o pissarra digital interactiva ofereix una quantitat de possibilitats inimaginables. A diferència d'una pissarra convencional, on només es pot escriure amb un guix, en aquesta es pot projectar tot el que es vulgui. Així el professor te molta més llibertat a l'hora de fer una explicació ja que pot utilitzar els milions de recursos que ens ofereix la informàtica.

PDI és una pantalla sensible on es projecta des d'un ordinador i permet interactuar amb un llapis o el dit i fer qualsevol funció que es pugui realitzar amb un ordinador.

Aquest recurs té moltes aplicacions a l'aula ja que els alumnes poden exposar treballs, fer explicacions més interactives, facilita els debats en grup... Per als més petits també aporta moltes coses interessants, per exemple, a l'hora d'explicar un conte, ens podem acompanyar d'imatges, vídeos o qualsevol cosa que ens interessi. Els nens poden interactuar amb la PDI fàcilment gràcies a la gran quantitat d'activitats que hi ha dissenyades per desenvolupar a classe.

Arxiu d'interès: http://blocs.xtec.cat/pdibadalona/que-es-una-pissarra-digital/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada