Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 12 d’octubre del 2016

Google Drive


Google Drive és una plataforma que ens ofereix una gran quantitat de possibilitats, ja sigui dins l'aula o fora. És una plataforma d'emmagatzematge de dades de tot tipus, ja siguin PDF, documents Word, fotos, vídeos, música... I, a més, és compatible per a Windows i per a MAC IOS.


Una de les tasques més importants a l'hora de treballar com a professor és la relació amb els companys de feina; això comporta que un claustre de professors estigui en contacte gairebé permanent. Google ofereix la possibilitat de tenir un espai reservat on es poden guardar arxius de manera conjunta o individual. Aquest fet millora la comunicació ja que dos o més professors poden treballar al mateix document, cadascú des de casa seva i no haver de fer intercanvis incòmodes o haver de quedar expressament per realitzar una tasca així de senzilla.

També millora la feina del professor  ja que pot crear la seva propia base de dades guardant tots els documents que necessiti a Drive i desprès utilitzar-los a classe sense necessitat de portar un pen drive o el seu propi ordinador.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada